Keijser Advocatuur
mr P.M. Keijser

mr. P.M. Keijser


Keijser heeft gepubliceerd in het vakblad Ondernemingsrecht:
"Persoonlijke aansprakelijkheid voor WBA-schulden, de risico's voor de (nieuwe) bestuurder", Ondernemingsrecht, 2006 nr. 14, blz. 504 e.v.

 

 

Recensies:

 

"Pieta Keijser heeft zich als een pitbull hard gemaakt voor mijn zaak. Mijn kaarten lagen er niet te best voor, maar er waren wel kleine ingangen waar ik mijn hoop en gerechtigheid in zag. Pieta luisterde, voelde en dacht mee. Daar waar ik in de steek ben gelaten door een groot advocaten kantoor met een bekende naam, waar ik enkel een nummertje was, heeft Pieta met volle overtuigingskracht, respect, kundigheid mij bijgestaan en heeft de volle winst voor mij weten te behalen."

M. Ziani

 

"Na slechte ervaring met paar andere advocatenkantoren heb ik zo`n 6 jaar geleden een aantal advocaten willekeurig in Nederland geraadpleegd om een goede humane advocaat te vinden met specialistische ervaring op bestuurlijke aansprakelijkheid. Al snel volgde de naam van mw mr. P.M.Keijser.


Zij wist me kordaat bij te staan en heeft dat op een dusdanige humane en professionele wijze gedaan met inachtneming van beider belangen dat ik haar aan iedereen kan aanbevelen. Daarnaast is haar expertise enorm, ook op het gebied van het arbeidsrecht. Zij wist zelfs zaken te vinden die een doorgewinterde arbeidsrecht advocaat niet eens zag, door had, waarmee we de casussen wonnen. Ze is dan ook een zeer slimme, inventieve en doordenkende persoon.

 

Bij mw. Keijser telt op de eerste plaats het te behalen resultaat voor de cliënt. Ik kan niets anders dan haar van harte aanbevelen naar iedereen."

 

J.H. Besseling

 

Specialisaties
(Beroeps)aansprakelijkheidsrecht
Bestuurdersaansprakelijkheid
Intellectueel Eigendom (IE)
Ondernemingsrecht
Ontslagrecht
Procesrecht

Adresgegevens
Keijser Advocatuur
Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam

T: 020 428 24 66